עיצוב פנים

יחוד של בית זה הוא בבקשה של הלקוחות שהתקרה תעקוב אחר הגג באיזור הציבורי. כך, רצפת הפרקט האמיתי וקורות העץ המסיביות יוצרים חלל כפרי, הצופה אל החורש הירוק שסביב.​

הבית המקורי היה צנוע אך מתוכנן היטב, כל שנדרש היה לפתוח את החללים ולהגדיל מעט את הסלון, אך השינוי העיקרי הושג על ידי חיפוי הקירות והתקרות בגבס. חיפוי שנועד להתמודד עם הסדקים הרבים בבית (שטופלו מהיסוד). חיפויים אלו נתנו הזדמנות לנישות ותאורה שקועה. הבית כולו עוצב מחדש, המטבח הסלון, פינת המשפחה והחדרים.

בית שתוכנן בהשראת בתים טוסקניים ובניחוח וינטג'.

לבית קומת קרקע עם פטיו, יחידת הורים, ואזורים ציבוריים. בקומה העליונה שני חדרי שינה לילדים וסויטה נוספת. המרתף גדול, מואר ורב שימושי. חיפוי הבריקים, הגוון המיוחד של הבית והעיצוב הפנימי יוצרים אווירה חמימה וייחודית.

בית הבנוי ממשחק של קוביות, חלקן יוצרות את חללי המגורים וחלקן פתוחות ופאותיהן עשויות קשתות. הבית בהשראה ספרדית עם "מרפסת אפיפיור" קטנה בחזית. חלונות בגדלים שונים ממסגרים את הנוף או נפתחים אליו ויוצרים בית מואר וזורם. בית הבנוי ממשחק של קוביות, חלקן יוצרות את חללי המגורים וחלקן פתוחות ופאותיהן עשויות קשתות. הבית בהשראה ספרדית עם "מרפסת אפיפיור" קטנה בחזית. חלונות בגדלים שונים ממסגרים את הנוף או נפתחים אליו ויוצרים בית מואר וזורם.​